Gum Cleaner

Kauwgom op straat is voor veel mensen een bron van ergernis. Of het nu in winkelcentra ligt, op stations of haltes, pleinen of horeca-terrassen, het ligt juist op die plekken waar we zelf het liefst zouden willen blijven plakken maar dan niet op kauwgom! Kauwgom is hardnekkig en tevens zwaar onderschat zwerfafval dat gemiddeld zo’n twintig jaar blijft zitten.

Als enige levert VEST Infra B.V. een totaal oplossing: kauwgom wordt verwijderd en het straatoppervlak wordt tegelijkertijd diep gereinigd; direct een schoon, fris en representatief uiterlijk zonder kauwgom. VEST Infra B.V. levert niet alleen een blijvende oplossing maar ook een structurele bijdrage aan een mooiere omgeving en schoner milieu.

Lage druk reiniging

Doordat onze machine onder lage druk werkt, levert dit geen spatwater – en geen overlast(!) – op voor de directe omgeving. De machine voert het vuile water met de kauwgom- en overige resten direct af naar een speciale ingebouwde tank. Schoon is dan ook ècht schoon!

Milieuvriendelijk en verantwoord

Onze machine is een krachtige reiniger die in de meeste gevallen uitsluitend water gebruikt. De geproduceerde stoom en de reinigende werking van de machine leveren direct een schoon oppervlak op zonder kauwgom. Bij zware en/of hardnekkige vervuiling maken wij gebruik van een biologische afbreekbare milieuvriendelijke toevoeging. Zonder toevoeging van chemicaliën en dus een milieuvriendelijk en verantwoord reinigingsproces.

Waterverbruik

VEST Infra B.V. is in staat om per dag zo’n kleine 800 m2 te reinigen (bij reguliere oppervlakken zonder obstakels). Daarbij wordt 1500 liter water gebruikt, ofwel nog geen twee liter water per m2. Van het gebruikte water wordt 94% weer opgezogen in een speciale waterreservoir. De resterende 6% van het water (80 à 90 liter) blijft door de (lage druk-) verneveling achter op het oppervlak. Dat is ruim 11 ml per m2, ofwel een half glas water! Het hele reinigingsproces vindt plaats zonder gebruik van chemicaliën!

Waar in te zetten

STATIONS: Bestrating van drukbezochte stations en haltes

TERRASSEN: Terrassen van horecagelegenheden en bedrijven

ASFALT: Diverse geasfalteerde oppervlakten zoals sportvelden, parkeergarages etc.

PLEINEN: Openbare pleinen voor o.a. gemeenten, scholen, verenigingen en bedrijven met diverse typen bestrating

www.gumcleaners.nl

Media