Over ons

OVER ONS

VEST Infra voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland met gespecialiseerde werkzaamheden als: railinfra, groenvoorzieningen, bodemsaneringen en multidisciplinaire werken.

ONZE DIENSTEN

VEST Infra heeft alle disciplines in huis om infra-projecten aan te pakken. We bieden een totaalconcept, waarbij u als opdrachtgever contact heeft met een aanspreekpunt en samenwerkt met een vast team.

VEST Infra

VEST Infra voelt zich maatschappelijk betrokken en dus mede verantwoordelijk voor de openbare ruimtes en inrichting van Nederland. Lange termijn en duurzame oplossingen zijn onze bijdrage. VEST Infra onderneemt veilig en duurzaam, zowel als hoofdaannemer als onderaannemer.

We beschikken over NEN-EN-ISO 9001 en VCA**. Voor het uitvoeren van bodemsaneringen zijn we in het bezit van BRL7000 en hebben we het KIWA-certificaat voor het verwijderen en saneren van HBO-tanks. We werken graag samen met andere partijen, zowel in- als extern, en bieden een totaalconcept waarbij u als opdrachtgever met één aanspreekpunt te maken heeft.

Alt Text
Alt Text

MVO

VEST Infra adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij infra projecten. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. VEST Infra werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten.

We zijn in het bezit van ISO-9001 en 14001, VCA** gecertificeerd en gekwalificeerd bodembeheer BRL SIKB en SIKB7000.

Sponsoring

Naast ons werk ondersteunt VEST Infra een aantal maatschappelijke initiatieven in de regio. Zo ondersteunt VEST Infra:

  • CliniClowns – Team GoBad – Study 4 Girls Gambia
  • Voetbal Vereniging Assendelft (VVA) en VV Dirkshorn
  • Stichting Triathlon Abbekerk – Odulphuskerk
Alt Text