Over ons

OVER ONS

VEST Infra voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland met gespecialiseerde werkzaamheden als: railinfra, bodemsaneringen en multidisciplinaire werken.

ONZE DIENSTEN

VEST Infra heeft alle disciplines in huis om infra-projecten aan te pakken. We bieden een totaalconcept, waarbij u als opdrachtgever contact heeft met een aanspreekpunt en samenwerkt met een vast team.

VEST Infra

VEST Infra B.V. is een landelijk opererend aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg,- en waterbouw. Naast de standaard GWW projecten hebben wij ons gespecialiseerd in bodem- en tanksaneringen en het werken op en rond stations.

Wij zijn een zeer compacte organisatie met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Afspraak is afspraak en u vraagt, wij draaien!

In dichtbevolkte gebieden dienen de beperkte ruimtes maximaal te worden benut met slimme oplossingen en een grondige aanpak. Met deze gedachte voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van:

  • Particulieren;
  • Instellingen;
  • Bedrijven;
  • (semi)overheden.

Voor een vakkundige aannemer met oog voor detail neemt u contact op met VEST Infra B.V.. Wij werken ook graag samen met andere partijen en kunnen, indien noodzakelijk, ook een beroep doen op diverse specialistische aannemers. Zo weet u zeker dat uw projecten op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Alt Text
Alt Text

MVO

VEST Infra adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij infra projecten. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. VEST Infra werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten.

Sponsoring

Naast ons werk ondersteunt VEST Infra een aantal maatschappelijke initiatieven in de regio. Zo ondersteunt VEST Infra:

  • Voetbal Vereniging Odin ’59
  • 20 kerstbomen voor gezinnen die gebruik maken van de voedselbank
Alt Text